Back to top

Firme i preduzetnici

Usluge za firme i preduzetnike

Imate li neki mali ili veliki biznis? Treba li vam brza isporuka na teritoriji Novog Sada? Mi smo tu!

BRZA DOSTAVA ZA FIRME, RESTORANE, PICERIJE, CVEĆARE, APOTEKE, ...

Flash dostava je kurirska služba, najbrža dostava u Novom Sadu i jedina kućna dostava koja radi non-stop, od 00 do 24h. Uspostavite saradnju, i uvek ćemo biti tu za potrebe dostave za Vašu firmu, čime god se ona bavila.

Restorani, picerije, poslastičarnice, palačinkarnice i drugi ugostiteljski objekti u kojima nije orzanizovana sopstvena dostava hrane na kućnu adresu, mogu uspostaviti lepu saradnju sa firmom Flash dostava i biti bezbrižni, jer će naša dostava hrane ili dostava pića biti uvek brzo i tačno isporučena.

Nije mala stvar ni što dostavljanje vrše uniformisani, kulturni i ljubazni kuriri - dostavljači, koji će Vaše kupce maksimalno ispoštovati.

Dostava za cvećare je preko potrebna, jer je kućna dostava cveća postala veoma popularna.

Pravnim licima odobravamo popust i nudimo pouzdanu dugoročnu saradnju. Pogledajte naš cenovnik.

Ukoliko ste automehaničar ili ste zanatlija druge vrste, desiće Vam se da ostanete bez rezervnih delova koji Vam baš tog momenta trebaju, a ne možete da ostavljate posao. Flash dostava priskočiće Vam rado u pomoć!

Dostava kancelarijskog materijala ili dostava pošiljki samo su neki od segmenata u kojima će firmama biti dragocene usluge Flash dostave. A gde je još dostava robe, dostava paketa, odlazak do knjigovođe, odlazak po pazar ili po nešto što ste zaboravili, a na važnom ste sastanku... Situacija je bezbroj, i Vi to, sasvim sigurno, jako dobro znate. Zamislite samo koliko će Vam biti lakše kada budete znali da u svakoj od tih situacija imate na koga da se oslonite!

FLASH, brza gradska dostava već obavlja dostavu za brojna preduzeća, cvećare, picerije, trafike, apoteke, prodavnice... dostavljamo roštilj, sendviče, cveće, rezervne delove, cigarete, dokumenta, papire, pakete i brojne druge artikle vašeg preduzeća ili radnje. Pogledajte listu naših partnera.

Pogledajte koje još usluge dostave možete dobiti, na stranici Dostava na kućnu adresu.

Ukoliko u firmi ogladnite, ili poželite da ne spremate obrok kod kuće, pronađite rešenje na stranici Kućna dostava hrane.